Tento web sa práve prerába. Pre starý obsah navštívte prosím tento odkaz. | Prihlásenie pre susedov: Karpatská | Pionierska

Poďte záhradkárčiť na Pioniersku

Už čoskoro sa začína štvrtá sezóna na Vinici a mobilnej záhrade Pionierska. Otvárame teda registráciu záujemcov o záhradkárčenie a vinohradníčenie.

Tu vám chceme povedať niekoľko dôležitých informácií, ktoré by ste mali vedieť a vyzvať vás na rezerváciu vášho pestovateľského boxu na záhrade:

1. Modely pestovania (koľko boxov za koľko €?)

Na záhrade je približne 80 pestovacích boxov. Je možné sa starať o jeden aj o viac boxov a to za týchto podmienok:

_AS07641

Foto: Adam Šakový

1. box je zadarmo – (za dobrovoľný príspevok)*

Každý ďalší box je za príspevok minimálne 15 €/sezónu*.

Vinohradníčenie je za dobrovoľný príspevok*.

* Všetky vyzbierané príspevky budú použité výhradne na priame náklady na Pionierskej – na zabezpečenie polievacej vody, dokúpenie zeminy pre doplnenie boxov, materiál na ďalšie boxy, prípadne lavičky. Nemáme žiadne granty a každé € je pre Vinicu dôležité.

Finančne môžete pomôcť aj darovaním 2%. Tu viac info: vnutroblok.sk/2percenta/

2. Ako vyberáme záhradkárov?

V prvom rade je dôležitý záujem minuloročných záhradkárov. Každý záhradkár z minulej sezony na Pionierskej má v prípade záujmu prednostné právo na box.

Pre obsadzovanie ďalších boxov je kritérium je len jedno – ako ďaleko od záhrady bývate. Nezaujíma nás miesto trvalého bydliska v občianskom preukaze, ale adresa, na ktorej trávia záujemcovia o záhradkárčenie väčšinu času. Kde sa ráno sa zobúdzajú a večer chodia spať.

3. Ako sa registrovať?

Tu vyplňte formulár najneskôr do 18. marca 2018.
V prípade otázok neváhajte a pýtajte sa na info/zavináč/vnutroblok.sk .

 

Ďakujeme a tešíme sa na jar!